Wij zijn vanaf 3 juni weer open!

Goed nieuws! Vanaf woensdag 3 juni opent Museum Veenendaal weer haar deuren voor bezoekers. Samen zorgen we voor een veilig en fijn bezoek. Dit kan door vooraf een online ticket te kopen en gezamenlijk de landelijke richtlijnen te volgen.

Ticket reserveren

Het museum is de komende tijd geopend op woensdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Om te voorkomen dat het te druk wordt, heeft iedere bezoeker een online ticket nodig met een starttijd. Deze reserveert u via de website. U reserveert ook een online ticket als u een Museumkaart of andere kortingskaart heeft. Tijdens uw bezoek kunt u de Museumkaart laten scannen bij de Stadswinkel, vlakbij de ingang van het museum.

De ticketverkoop start op 28 mei.

Bezoek museum

Vanaf de ingang van de Cultuurfabriek, volgt u de route voor het museum. In het museum is tevens een route gemaakt met eenrichtingsverkeer en staat per zaal aangegeven hoeveel mensen er binnen mogen zijn. Personeel van het museum is aanwezig om uw bezoek prettig en veilig te laten verlopen. Zij zullen u indien nodig instructies geven.

Kijk voor de meest gestelde vragen en aanvullende bezoekvoorwaarden op onze website.

Online alternatief

Volg ons op Facebook en Instagram. Hier plaatsen wij regelmatig collectiestukken en andere wetenswaardigheden van het museum.