Museum gesloten op 9 april 2022 vanaf 13:30

Vanwege alle aanmeldingen voor het arrangement van Henk Helmantel op zaterdag 9 april 2022, heeft Museum Veenendaal besloten haar deuren vanaf 13:30 uur te sluiten. U kunt het museum deze dag dus tot 13:30 bezoeken.

Het arrangement van Henk Helmantel op 9 april van 14:00-16:00 is volgeboekt. Heeft u geen plekje kunnen bemachtigen? Niet getreurd, want op zaterdag 14 mei en zaterdag 18 juni vinden weer twee arrangementen in Museum Veenendaal plaats. Tijdens deze arrangementen zullen de conservator en een museummedewerkster een rondleiding geven door de tentoonstelling “Meester in Realisme”. Na de rondleiding is er in de hal van de Cultuurfabriek gelegenheid voor een hapje en drankje onder het genot van klassieke pianostukken van o.a. Bach, Haydn, Mozart en Shubert door Hans Wegen. De prijs voor deze arrangementen betreft €12,50. Meer informatie over de arrangementen vindt u op onze activiteitenpagina.

1488.tif