Gratis Gilbert-workshop voor scholen

Als leerkracht kun je tijdens het Gilbertjaar2019 met je groep gratis deelnemen aan de educatieve workshop Gilbert ‘s kragen maken.

De kinderworkshop Gilbert‘s kragen maken duurt 1 uur en is geschikt voor kinderen van 4 tot ca. 8 jaar. De kinderen versieren met gekleurde  en glimmende decoratiematerialen een witte papieren kraag. Als je wilt. maken we van de kinderen een digitale groepsfoto die wij naar school mailen. De Gilbert kraag mogen ze  mee naar huis nemen.

De kinderen brengen tijdens deze workshop ook een kort bezoek aan de tentoonstelling Veenendaal ontmoet Gilbert. Daar krijgen zij een verhaal bij een aansprekend Gilbert voorwerp zoals de portretten van Gilbert en zijn vrouw Elisabeth, de grote veenaak of een mooie oude landkaart.

Wil je met jouw leerlingen  aan deze gratis workshop deelnemen, neem dan per mail contact op met educatie@museumveenendaal.nl o.v.v. kinderworkshop Gilbert’s kragen maken. Dit aanbod geldt ook voor organisaties voor buitenschoolse opvang (BSO).

Wij verwelkomen  jullie graag in het museum!