webcreation: Free Design

Voornemen crowdfundings actie: schilderij Ochtendstemming bij Veenendaal van Gabriël

Crowdfundingsactie Ochtendstemming bij Veenendaal Haagse school schilder Gabriel Simonis Buunk

Museum Veenendaal collectioneert het Veenendaals erfgoed. Het schilderij Ochtendstemming bij Veenendaal, geschilderd door de bekende Haagse school schilder Paul Joseph Constant Gabriël, geeft een stukje landschap in de buurt van de Klomp weer in een prachtige dromerige sfeer. Museum Veenendaal heeft het voornemen om een crowdfundings actie op te starten zodat een voor Veenendaal belangrijk kunsthistorisch schilderij voor het publiek toegankelijk wordt.

Het schilderij is te koop bij Simonis en Buunk.

Wij houden u op de hoogte wanneer de start van de crowdfundings actie plaatsvindt.